Blizzard'dan 17 Yıl Sonra Tamamen Yeni Bir Oyun: Overwatch Duyuruldu!

07.11.2014 21:55 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının en köklü firmalarından olmasına rağmen Blizzard'ı üç büyük evreni Warcraft, StarCraft ve Diablo ile tanıyoruz. Bu büyük markalarına yönelik Hearthstone gibi ara oyunlar çıkarsa da Blizzard, yıllar sonra tamamen yeni bir oyunla karşımıza çıkıyor. Blizzard, 17 yıl sonra bu üç markasının haricindeki yeni bir oyunu duyurdu. BlizzCon'da Overwatch tanıtıldı.
 
    Multiplayer tabanlı, takım oynanışına dayanan bir oyun olan Overwatch, Pixar filmlerinden fırlamış tarzda grafiklere sahip. İçerisinde birçok sınıfı bulunduran Overwatch, ilk izlenim olarak Team Fortress 2'nin tarzından esinlenmiş bir oyun gibi duruyor. Oyunun yönetmenliğini World of Warcraft için büyük öneme sahip Jeff Kaplan yapıyor. 
 
    Kotaku'nun edindiği bilgilere göre Overwatch, Blizzard'ın senelerdir geliştirdiği MMO-RPG projesi Project Titan'ın değiştirilmiş hâli. Zaten Project Titan haberlerini takip edenlerin bileceği üzere oyunun FPS oynanışa sahip olması ve içerisinde Reaper gibi sınıfların bulunması bekleniyordu. Blizzard'ın tamamlanamayan MMO projesi, Overwatch'a evrilmiş görünüyor.
 
    2015'te beta sürecine girecek olan Overwatch'ın sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Sunum sırasında yayınlanan sinematik ve oynanış videolarına aşağıdan bakabilirsiniz.
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler