Bloober Team Yakında Layers of Fear Serisinin Yeni Oyununu Duyuracak

07.06.2022 18:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Korku serisi Layers of Fear'ın geliştiricisi Bloober Team, yakında duyurulacak yeni proje için bir çizim yayınladı. Çizim, Gematsu'ya şu açıklama ile gönderildi: "Yüzeyin altına ulaşın ve korkularınızın kaynağını ortaya çıkarın."
 
Açıklama haricinde bir de ek not düşüldü. Bu not içerisinde: "Bloober Ekibi, projelerinden birini yakında açıklayacak" ifadeleri yer alıyor.
 
Gematsu'ya gönderilen çizimin aynısı Layers of Fear'ın resmi Twitter hesabı tarafından da paylaşıldı. Bu paylaşım, Bloober Team hesabı tarafından retweet edildi. Bu hamle yeni bir Layers of Fear oyunu olduğunu ortaya çıkardı.
 
Paylaşılan çizim
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Layers of Fear 2 Platformlar: PC Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bloober Team Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler