Blue Fire PS4 Fiziksel Sürümü Yayınlandı

08.08.2021 10:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Graffiti Games ve Robi Studios, PS4'te Blue Fire'ın fiziksel bir sürümünün artık Amazon, Best Buy, GameStop ve daha fazlası dahil olmak üzere küresel satıcılarda mevcut olduğunu duyurdu. Daha önce 3D aksiyon-macera oyunu, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4, PC ve Stadia'da dijital olarak yayınlandı.
 
Oyun hakkında
 
Karanlık bir dünya bekliyor.

Çeşitli düşmanlar, zorlu 3D platform meydan okumaları, görevler, toplanabilir eşyalar ve daha fazlasıyla dolu olan benzersiz bölgeleri keşfetmek için Penumbra'nın mahvolmuş dünyasına doğru bir yolculuğa çıkın.

Uzun zamandır unutulmuş olan bu toprakların sırlarını keşfetmek için Penumbra'nın ıssız krallığına doğru olağanüstü bir maceraya çıkın. Mistik tapınakları keşfedin, hayatta kalanlarla karşılaşın ve değerli eşyalar kazanabilmek için garip görevler alın. Maceranız boyunca gizemli ve terk edilmiş topraklarda dolaşın. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1220150/Blue_Fire/ 
 
Fragman vieosu
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blue Fire Platformlar: Geliştirici: Robi Studios Dağıtıcısı: Graffiti Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler