Bluepoint Games PS5 için Geliştirdikleri Proje Hakkında İddialı Konuştu

04.12.2019 08:31 Gazali Çetinkaya

 
SegmentNext'e konuşan Bluepoint Games başkanı Marco Thrush, PlayStation 5 için geliştirdikleri proje hakkında "En çok gurur duyduğumuz başarı olacak." açıklamasını yaptı.
 
"Shadow of the Colossus remastered'ı PlayStation 3 için geliştirdik ve ardından PlayStation 4 için bir daha yaptık. İki kez dokunduğumuz ve bugüne kadarki en büyük başarımız olan oyun Shadow of the Colossus ve bu yüzden kişisel favorimiz olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Fakat, şu anda üzerinde çalıştığımız projenin en çok gurur duyduğumuz başarı olacağına dair aklımızda en ufak bir şüphe bile yok."
 
Marco Thrush ayrıca Bluepoint Games'ın remastered ve remake oyunları daha güçlü ve etkili kılmak için yeni yatırımlar yaptıklarını belirtti.
 
"Bluepoint oyun motoru ve araçları yıllardan beri geliştirilmekte. Remastered ve remake süreçlerimizin daha güçlü ve etkili olmasını sağlamak adına büyük ölçüde yatırımlar yaptık. Esnek ve herhangi bir donanımdan faydalanabilmeye uygun." 
 
Şimdilik daha fazla bilgi paylaşılmadı.
 
PlayStation 5, 2020'nin sonlarında piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 19 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler