Bluepoint, Titanfall'un X360 Sürümünü Hazırlıyor

11.01.2014 10:12 Alkan Adakaner


    Titanfall'un Xbox One ve PC sürümü Respawn Entertainment tarafından geliştirilmesine rağmen oyunun Xbox 360 sürümünün ise başka bir firma tarafından hazırlandığı belirtiliyordu. Bu geliştirici nihayet ortaya çıktı.
 
    Bluepoint Games, Titanfall'un Xbox 360 sürümünü geliştiriyor. Bu geliştirici daha önce hazırladığı kaliteli HD uyarlamalar ile tanınıyor. Firmanın elinden God of War Collection, Metal Gear Solid HD Collection, ICO and Shadow of Colossus Collection ve PlayStation All-Stars Battle Royale gibi oyunlar geçmiş.
 
    Böylesine tecrübeli bir stüdyonun Titanfall'un Xbox 360 sürümünü geliştirmesi gerçekten de sevindirici. Oyuncular Titanfall'un Xbox 360 sürümünün PC ve Xbox One sürümünün yanında basit görünmesini istemiyorlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Blue Point Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler