Blueside'tan PS4 ve Sony'e Övgü

28.01.2014 08:14 Alkan Adakaner


     Kingdom Under Fire II'yi diğer platformların yanında Playstation 4 için de geliştiren Koreli geliştirici Blueside bu konsola ve üreticisi Sony'e övgüler yağdırdı. Blueside yetkililerinin açıklaması şu şekilde:
 
     "Playstation 4 için oyun geliştirmememizin resmi sebebi PS4'ün konsol tarihinin en iyi donanımına sahip olması ve Sony'nin online oyunları pazarlama politikasının bir çok yönden bizimkiyle uyuşmasıdır. Ayrıca PS4 geliştirici kitlerini gördüğümüzde konsolun iyi bir şekilde tasarlandığını gördük. PC'ye benzeyen geliştirme ortamını seviyoruz ve Sony geliştiricilere gereken önemi fazlasıyla gösteriyor. Xbox One'a gelince, bu konuda hala düşünüyoruz"
 
     Geliştiriciler ayrıca Kingdom Underfire II gibi ayrıntılı bir oyunu oynamak için Dualshock 4'ün bütün tuşlarını aktif bir şekilde kullanmamız gerektiğini ve dokunmatik yüzeyin de benzer şekilde kullanacağını belirtiyorlar. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Under Fire II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Phantagram Dağıtıcısı: Blueside Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler