Bo-Katan Karakteri The Mandalorian'ın İkinci Sezonunda Bulunacak

12.05.2020 23:45 Özgür Eroğlu

 
Disney+'a özel olarak yayınlanan The Mandalorian dizisi geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı ve oldukça olumlu eleştiriler almıştı. Geçtiğimiz günlerde Sabine Wren karakterinin diziye ekleneceği dedikodusundan sonra, ikinci sezonda Darksaber'ın ana konu olup olmayacağı tartışılıyordu.
 
Şimdi ise diziye katılan son karakter ile ikinci sezonun ana konusunun Darksaber olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Daha önce Rebels ve Clone Wars animasyonlarında gözüken Bo-Katan karakteri, The Mandalorian'ın ikinci sezonunda bulunacak. Bo-Katan karakteri, ilk sezonda gördüğümüz Gideon'dan önce Darksaber'ı kullanan kişi.
 
Bu-Katan'ı oynayacak kişi ise daha önce animasyonlarda karakterin seslendirmenliğini yapmış olan Katee Sackoff. The Mandalorian'ın ikinci sezonu Ekim 2020'de yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler