Bodycount Yapımcısı Kapanmak Üzere

Bodycount ile ilgili izlenimlerinizi bekliyoruz.
14.09.2011 14:55 Levent Polater

 
    Codemasters, Bodycount'u geliştiren ve otoriteler tarafından beğeni ile karşılanmayan Guildford stüdyosunun kendilerine 'kapatma' teklifinde bulunduğunu açıkladı.
 
    Operation Flashpoint serisini de geliştiren firma, Bodycount'tan çok kötü inceleme skorları almıştı. Metacritic'te inceleme skoru olarak %51'lerde gezinen oyun için Guildford stüdyosu eleştiri yağmuruna tutuldu.
 
    Görüşme periyodu bugünden 30 güne kadar sürecek. Eğer stüdyo kapanırsa 66 personel bundan etkilenecek.  Codemasters ise bundan sonra FPS oyunu yapmak yerine milyonlarca takipçisi olan yarış serileri DiRT, Formula One ve Grid gibi oyunlara odaklanacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bodycount Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler