Bohemia Interactive: Xbox Series S Yeni Neslin Potansiyelini Kısıtlamayacak

22.10.2020 13:10 Gazali Çetinkaya

 
Arma, DayZ ve Vigor geliştiricisi Bohemia Interactive, Xbox Series S'in yeni nesil oyunların potansiyelini kısıtlamayacağını düşünüyor.

Sebebi de Xbox Series X ve Xbox Series S'in neredeyse aynı işlemciye sahip olması.
 
Xbox Series X: 8 çekirdekli AMD Zen 2 CPU 3.8GHz hızında (SMT açıkken 3.6GHz)
Xbox Series S: 8 çekirdekli AMD Zen 2 CPU 3.6GHz hızında (SMT açıkken 3.4GHz) 
 
Bohemia Interactive'den Petr Kolar ve David Koleckar, GamingBolt ile gerçekleştirdiği röportajda "Burada önemli olan şey, CPU'nun downgrade edilmemiş olması. Bu sebeple Xbox Series S, oyunların potansiyel kapsamını veya özelliklerini sınırlamayacak. Xbox Series S, aynı oyunları daha düşük çözünürlüklerde çalıştırmada herhangi bir sorun yaşamamalı. Belki bazı grafik efektleri ayarlamalarıyla birlikte." dedi.
 
Bu konuda geliştiriciler de ikiye ayrılmış gibi görünüyor. Quantic Dream'in CEO'su David Cage, Microsoft'un farklı özelliklere sahip iki konsol çıkarmasının geliştiriciler için komplike bir durum ortaya çıkarabileceğini belirtmişti. id Software'da id Tech 7 oyun motorunun baş programcısı Billy Kahn da özellikle Xbox Series S'in RAM'i ile ilgili endişelerini dile getirmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler