Boks oyunu World Championship Boxing Manager II konsollara geliyor

27.04.2023 13:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ziggurat Interactive ve geliştirici Mega Cat Studios tarafından daha önce PC oyuncularına sunulan boks - spor oyunu World Championship Boxing Manager II artık PlayStation 4, Xbox One ve Switch için geliyor. Oyun belirtilen konsollara 17 Mayıs'ta çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Boks oyunu World Championship Boxing Manager II, ilk olarak Steam ve GOG üzerinden PC için 17 Ocak'ta piyasaya sürüldü. 
 
Piksel grafikli boks deneyimi
 
 
 
Simülasyon ve dövüş mekaniklerinin yer aldığı World Championship Boxing Manager II'de biz oyuncular dövüşçülerin yeteneklerini test etmek için ringe dalış yapıyoruz. Kendimize ait bir ekip kurmakla görevlendirildiğimiz oyunda en iyi koçları göreve alabiliyor, yetenekli dövüşçülerden oluşan bir takım kurabiliyor ve takım zirveye taşımaya çalışıyoruz.
 
Oyunda oynayabileceğimiz sekiz hikaye modu bulunuyor. Her bölüm kendi senaryosuyla beraber karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde boks dünyasının günlük mücadelelerini tamamlayabiliyor ve buraların hakimi olmaya çalışıyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World Championship Boxing Manager 2 Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 3 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 4 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 5 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler