Bomberman Serisi Amazing Bomberman ile 5 Ağustos'ta Apple Arcade'e Geliyor

03.08.2022 14:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün, yeni oyunu AMAZING BOMBERMAN'in 5 Ağustos'ta iOS Apple Arcade üzerinden indirilebileceğini duyurdu. Apple Arcade aboneliği mobil oyun sevenlere yeni çıkan, ödüllü ve dünyanın en sevilen mobil oyunlarından oluşan 200'den fazla Premium oyuna tamamı reklamsız veya uygulama içi satın alma olmadan sınırsız erişim hakkı sunuyor.
 
AMAZING BOMBERMAN, seriye müzik ve eğlence dolu bir yaklaşım getiriyor; oyuncular oyun alanı farklı şarkılara uyacak şekilde değiştikçe farklı öğeler toplayacak ve önlerine çıkan engelleri kırmak için çeşitli bomba türlerini kullanacaklar. Oyunun çıkışında yedi farklı oynanabilir aşama bulunuyor. AMAZING BOMBERMAN Japonya'dan ve dünyanın dört bir yanından farklı sanatçılar tarafından bestelenen original şarkılar içermekte.
 
Fragman videosu
 
 
 
AMAZING BOMBERMAN’ın özelliklerinden bazıları şöyle:

- Her yerden ve her zaman katılabileceğiniz çevirimiçi kapışmalar!
- Bomberman ve oyun için bestelenmiş özel şarkıların bir araya gelmesinden doğan oynanış
- Tek başına oynamayı seven oyuncular için pratik modu
- Arkadaşlar arasında oynamaya izin veren "ARKADAŞ KAPIŞMASI" (FRIEND BATTLE) modu!
- Kişiselleştirme için toplanabilir öğeler
 
iPhone, iPad, Mac, and Apple TV üzerinden oynanabilen AMAZING BOMBERMAN, Apple Arcade’e özel çıkacak. Apple Arcade, kullanıcılara bir aylık ücretsiz deneme fırsatı sunmakta. Servis yine bir aylık ücretsiz deneme fırsatı ile Apple One'ın Bireysel, Aile ve Premier aylık planlarının bir parçası.
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler