Borderlands 2 Duyuruldu!

03.08.2011 16:13 Ersin Kılıç


     Dün yaptığımız haberde Eurogamer'ın raporlarına yer vermiş ve Borderlands 2'nin çok yakında duyurulabileceğini belirtmiştik. İşte bu duyuru beklediğimizden çok daha erken geldi ve 2K Games yaptığı açıklama ile Borderlands 2'nin duyurusunu gerçekleştirdi.
 
     Oyunun duyurusu ile birlikte resmi sitesi de açıldı ve oyuna ait ilk bilgilerin Game Informer dergisinde yayınlanacağı açıklandı. Game Informer'ın Eylül ayı kapağını da süsleyen Borderlands 2 için dergide tam 12 sayfalık bilgi yer alacak.
 
     Oyunun resmi sitesinde PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacağı ve oyunun PAX fuarında da yer alacağı belirtilmiş. Ayrıca ilk oyunun en çok eleştiri alan noktalarından birisi hikaye idi. İkinci oyunda ise yeni silahlar ve yetenekler ile birlikte çok daha kapsamlı bir hikaye olacağı belirtilmiş. Oyunun Game Informer kapağında yer alan ilk görüntüsüne baktığımızda ise grafiklerin gene Cell Shade tarzında olduğunu görüyoruz. Açıkçası bu durumun pek hoşuma gitmediğini ve daha gerçekçi bir grafik yapısı beklediğimi belirtmeliyim.
 
     2013 finansal yılı içerisinde (1 Nisan 2012'de başlıyor) çıkacak olan oyunun resmi sitesine buradan, Game Informer kapağında yer alan ilk görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler