Borderlands 2, Vita'ya Getirilmek İsteniyor

12.09.2012 15:18 Levent Polater

 
    Borderlands 2'nin PC, PS3 ve Xbox 360'a çıkmasına az bir süre kaldı. Fakat görünüşe göre, Gearbox patronu Randy Pitchford, IGN'ye verdiği son röportajında da belirttiği gibi Borderlands 2'yi daha fazla platforma getirmeyi diliyor.
 
    Özellikle Borderlands 2'nin Vita sürümünü hâyal ettiğini söyleyen Pitchford, bu konuda Sony'den bir yardım olmasının önemli olduğunu dile getiriyormuş. Borderlands 2'nin Vita sürümünü Pitchford için en önemli kılan yanlardan biri ise Vita'nın PS3 ile olan cloud saving kullanımı.
 
    Pitchford'un yakında Sony ile toplantı yapacağı ve bununla ilgili bir sonuca varacağı konuşuluyor. Bakalım toplantı olumlu geçecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler