Borderlands 2 için Kız Aranıyor

Daha önce Mad Moxxi için yapılan cosplay'leri görmüştük.
30.11.2011 11:35 Gökhan Yılmaz

 
     Görünüşe bakılırsa Gearbox'ın Borderlands 2 için ilk oyundakilerden daha büyük planları var. Yapımcının web sitesinde, ikinci oyunda yer alacak ve Lilith'e benzeyen model arayışları başlamış.
 
     Borderlands'te yer alan Lilith karakteri, ikinci oyunda Live Action videolarda, çeşitli etkinliklerde ve tanıtımlarda rol alacak. 18 ve 30 yaş arasında, Dallas'taki seçmelere katılabilecek ve elbette Lilith'e benzeyen bayanlardan şanslı olanı günlük 1000$'a çekimlere başlayabilecek.
 
     Elbette bizi ilgilendiren kısmı Borderlans 2 için hazırlanacak Live Action filmi ve belki de daha fazlası. Bakalım yapımcılar bu konuda nasıl bir iş çıkartacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler