Borderlands 2'de Son Seviyeye 43 Saatte Ulaşıldı

26.09.2012 13:36 Samet Konuksal


    Borderlands 2 çıkalı hafta oldu ve şu sıralar RPG türünün 'hasta'ları tüm yoğunluğunu oyuna vermiş durumda. Tabii söz konusu RPG ve level sistemli bir oyun olunca, ortaya da ister istemez bir rekor çıkıyor. Borderlands 2'nin son seviyesi olan 50'ye ne kadar zamanda ulaşıldı dersiniz?
 
    RecordSetter isimli sitede, Borderlands 2'nin son seviyesine en hızlı şekilde ulaşan oyuncu belirlendi. Oyuna 18 Temmuz'da, çıkış etkinliğinden hemen sonra başlayan Matt Siegferd isimli oyuncu, 43 saat 15 dakika boyunca ara vermeden Borderlands 2'yi oynayarak en son seviyeye gelebildi.
 
   Siegferd'in 50. seviyeye ulaştığı anı aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu arada, oyunu henüz oynamamış olanlar için SPOILER uyarısı verelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 2 Saat önce Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 5 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 6 Saat önce YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Yarı Final Bugün! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler