Borderlands 2'den İlk Ayrıntılı Bilgiler

Salvador ortalığı cehenneme çevirebilecek bir karaktere benziyor
06.08.2011 09:02 Alkan Adakaner

 
      Gearbox Software'in ilk oyunu ile büyük beğeni toplayan Borderlands adlı RPG-FPS'inin devam oyunu ile ilgili ilk ayrıntılı bilgiler ortaya çıktı. Anlaşılan yine heyecan verici bir oyun bizi bekliyor.
 
     Game Informer'dan gelen bilgilere göre oyundaki ana karkaterimizin adı Salvador ve kendisi Gunzerker olarak biliniyor. Onun en büyük özelliği ise her türlü silahı iki eline de alabilmesi. Zaten yukarıdaki görüntüde iki dev silahı kullandığını görüyorsunuz.
 
     Oyununun hikaye akışı ise dinamik olacak, örneğin Salvador ile bir görevdeyken fazla zaman kaybedip görevi tamamlayamayacağınız kesinleşirse oyun sizin farklı bir yola gitmenizi sağlayacak. Böylece oyunun akıcılığı bozulmayacak.
 
    Borderlands 2'deki yeniliklerden birisi ise Eridium adlı bir elementle ilgili. Bu elementi silahlarda veya araçlarda kullanıp onların özelliklerini geliştirebileceksiniz. Eridium'un aynı zamanda bir çeşit para birimi olacağı da söyleniyor.
 
    Artık düşmanlarımızın çok daha zeki olacağı da gelen bilgiler arasında bulunuyor. Birbirlerine karşı daha sorumlu davranan ve daha sık etkileşime geçen düşmanlarımız daha çeşitli olacak. Ayrıca kendi silah stillerine sahip olacaklar.
 
      Borderlands 2'nin silahları da tamamen yeni olacak ve ilk oyundan hiç bir silah yeni oyunda karşımıza çıkmayacak. Her silah üreticisinin kendi rengi, tarzı, kişiliğinin olacağı söylenen oyunda silahlar üzerinde çıkarmalar ve eklemeler yapabileceğiz.
 
      İlk oyundaki gibi klasik 3 kollu yetenek ağacı sistemine sahip olacak Borderlands 2'de
Bandit Technical ve 4 koltuklu bir araç da Game Informer sayfalarında görülmüş. Yakında ortaya çıkmasını beklediğimiz dergi taramalarında daha fazla ayrıntıya ulaşabileceğimizi düşünüyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 3 Dk önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler