Borderlands 2'nin Çıkış Tarihi ve Yeni Video

22.02.2012 15:35 Ersin Kılıç

 
     İlk oyunun izinden gidecek olan Borderlands 2'nin çıkış tarihi açıklandı. 2K Games oyunun bu çıkış tarihini yayınladığı yeni video ile birlikte duyurdu.
 
     Bu duyuruya göre 18 Eylül'de Kuzey Amerika'da çıkacak olan oyun Avrupa ve genel çıkışını ise 21 Eylül'de gerçekleştirecek. İlkinden çok daha büyük ve çılgın olduğu belirtilen Borderlands 2'nin bu duyurusu ile birlikte bazı yenilikler de ortaya çıktı.
 
     Öncelikle oyunda Split Screen oynama imkanına izin verilmiş. Online co-op moduna baktığımızda ise dilediğimiz an oyuna girip çıkabileceğimizi öğreniyoruz. Yani oyunun yarısında iken bir arkadaşınız anında sizin oyununuza dahil olabilecek. Dört kişilik co-op desteğini de unutmayalım.
 
     Oyunun ön siparişi için ise özel silahların yer aldığı Gearbox Gun Pack, oyunda ender bulunan eşyaların kasalarını açabileceğiniz Golden Key ve Vault Hunter’s Relic kostüm içerikleri duyuruldu. Salvador dışında oyunun diğer üç karakterinin de gözüktüğü, çıkış tarihi videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler