Borderlands 2'nin Güncellemesi Soruna Yol Açtı

09.10.2012 21:54 Erkut Köse


    Borderlands 2'nin Mechromancer DLC'sinin yayımlanması ile birlikte oyuna da bir güncelleme yayımlandı. Ancak bu güncelleme bazı Xbox 360 kullanıcılarında sorun çıkarmaya başladı.
 
    İddialara göre oyuncular oyunu güncelledikten sonra bazı eşyalarını yitirdi ve seviyeleri düştü. Bazı kişiler ise topladıkları anahtarları kaybetti. Ayrıca özelleştirme seçeneklerinin sıfırlanması da belirtilen sorunlar arasında.
 
    Her oyunda meydana gelmese de büyük bir kitlenin şikayetçi olduğu konu ile ilgili yeni bir güncelleme yayımlanması bekleniyor. Ama henüz Gearbox Software'in resmi bir açıklamada bulunmadığını da belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Paradox Development Studio Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler