Borderlands 2'nin Yetenek Ağaçları Ortaya Çıktı

08.09.2012 23:49 Tunahan Başol


     Birincil kişi kamera açısı ve aynı zamanda içerdiği yoğun RPG dinamikleriyle farklı bir oyun olmayı başaran Borderlands 2'nin yetenek ağaçları gösterildi.
 
     Geliştirici firmanın pazarlama kısmındaki bir çalışanı tarafından, Gearbox forumlarında açılan bir konuyla ortaya çıkan yetenek ağaçları, karakterlerinizi şimdiden planlamanıza olanak sağlıyor. Şimdiden bir favori sınıf belirlediyseniz, o sınıfa ait yetenek ağacına bakarak, hangilerini seçeceğinizi düşünmek için 13 gününüz var!
 
     Axton sınıfının yetenek ağacı için buraya, Salvador sınıfı için buraya, Zero sınıfı için buraya ve Maya sınıfı için buraya tıklamanız yeterli.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler