Borderlands 3 Yazarı Daha Fazla Tales From The Borderlands Oyunu Yapmak İstiyor

30.08.2019 12:12 Özgür Eroğlu

 
Telltale Games'in alıştığımız tarzında, Borderlands evrenindeki yan karakterlere odaklanan Tales From The Borderlands 24 Kasım 2014 yılında çıkmıştı ve eleştirmenlerden gayet olumlu notlar almıştı. Telltale Games bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda daha fazla oyun çıkarmayacağını açıklamıştı ve hayranlarını üzmüştü. Ancak geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla hayranların yüreğine su serpti. Telltale Games yeniden oyun yapmaya başlayacağını açıklamıştı. Bu haberin üzerine Borderlands 3'ün yazarı Sam Winkler, daha fazla Tales From The Borderlands oyunu yapmak istediğini söyledi. 
 
Sam Winkler ComicBook.com'a, "Tales From The Borderlands Sezon 1'e kaldığı yerden devam etmeyi çok isterim. Orada çözülmemiş çok fazla şey var ve Borderlands 3'e bazı karakterler getirmemize rağmen, hala birçok soru işareti var.” dedi.
 
Borderlands serisinin son oyunu Borderlands 3; 13 Eylül 2019 tarihinde PlayStation 4, Stadia, PC ve Xbox One için piyasaya sürülecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales From the Borderlands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Gearbox Software Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler