Borderlands 3'ün Yeni Yamasıyla "FL4K" Tekrar Nerf'lendi

05.10.2019 22:50 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz haftalarda Borderlands 3 için yayınlanan yamayla birlikte güçleri düşürülen FL4K'in, yeni yamayla birlikte tekrar güçleri düşürüldü. Oynanabilir karakterlerden en fazla beğenilen FL4K oyun piyasaya sürüldüğünde oldukça güçlü bir şekilde yaratılmış ve oyuncuların büyük bir çoğunluğu FL4K karakteriyle oynuyordu ancak bu iki yamadan sonra işler biraz daha dengelenebilir.
 
FL4K'in "Leave No Trace" yeteneği yani tekrar cephane elde etmeye yarayan yeteneği, gereğinden fazla cephanenin geri dönmesinden dolayı, yeteneğe 2 saniyelik bekleme süresi getirildi. Barbaric Yawp ve Rakk Attack yeteneği ise güçlendirildi.
 
Sadece FL4K karakteri için değişiklik yapılmadı. Ayrıca Moze'nin bazı düzenlemeler geldi sınırsız bomba atmasını sağlayan yetenek düzeltildi. Artık bu yeteneğe 2 saniyelik bir bekleme süresi eklendi. 
 
Ayrıca Gigamind, Katagawa Ball ve Billy the Anointed boss savaşlarındaki hatalar düzeltildi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 27 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler