Bourne Legacy'nin İlk Videosu Yayınlandı

10.02.2012 13:28 Ersin Kılıç


     Robert Ludlum'un en bilinen eserlerinden biri olan Bourne serisi özellikle Matt Damon'ın başrolünde oynadığı üçleme ile adından sıkça söz ettirmişti. Tabi Ludlum'un yarattığı Bourne karakteri ölümünden sonra Eric Van Lustbader gibi yazarlar ile macerasına devam etti. Seri her ne kadar Matt Damon ile özdeşleşse de Universal Studios seriyi devam ettirme adına yeni bir adım atmış ve yeni Bourne filminin duyurusunu gerçekleştirmişti. İşte sadece birkaç görseli bulunan bu yeni filmin, yani Bourne Lagacy'nin ilk tanıtım videosu ise bugün yayınlandı.
 
     Filmin konusu daha önce açıklandığı gibi Bourne üçlemesinden öncesini anlatacak. Tabi bu üçleme ile paralel ilerleyen anlara da denk gelebiliriz. Çünkü filmde üçlemeden hatırlayacağımız Ward Abbottve Pamela Landy gibi karakterler de yer alıyor. Film tıpkı Jason Bourne gibi eğitilen Aaron Cross karakteri üzerine yoğunlaşmış olacak.
 
     Açıkçası Matt Damon'sız bir Bourne filmi serinin tüm hayranları gibi beni de şüpheye düşürmüştü. Fakat ilk tanıtım videosu ile birlikte Bourne serisindeki o aksiyon ve dövüş anlarının filme başarılı bir şekilde yedirildiğini görüyoruz. Zaten Bourne serisinin üçlemesinde karşımıza çıkan gerçekçi dövüş sahneleri de birçok ajan filmine ön ayak olmuş ve filmleri daha başarılı bir raddeye getirmişti. Bu konuda yeni filmin de başarılı olacağını düşünüyorum.
 
     Akılda kalan tek sou ise senaryo bağlamaları oluyor. filmin sloganı "Sadece bir kişi yoktu" olsa da Jason Bourne karakterinin çok önemli bir yapıda olması ve tüm teşkilatın onun peşine düşmesi, yeni film için karakter ve senaryoyu da zora sokabilir. Bu konuda senaryonun nasıl bağlanacağı açıkçası çoğu Bourne fanatiği gibi beni de düşündürüyor. Her halükarda başarılı bir ajan filmi olacağına ise tabi ki eminim.
 
     Başrollerinde Jeremy Renner, Rachel Weisz ve Edward Norton gibi ünlü karakterlerin yer aldığı Bourne Lagacy'nin bu ilk tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=4114]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bourne Ascendancy Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler