Bravely Default Devam Oyunu Gelebilir

Bravely Default: Flying Fairy genel olarak beğenilmişti
18.12.2012 09:58 Alkan Adakaner


    Square Enix'in Nintendo 3DS için piyasaya çıkardığı JRPG oyunu Bravely Default: Flying Fairy'nin yeni oyunu için hazırlıklar başladı diyebiliriz. Oyunun tasarımcısı Tomoya Asano ilk oyunu oynayan kişilerden geri bildirim istiyor.
 
    Toplamda 100 soruluk bir liste hazırlayan Asano, kasabada daha fazla NPC bulunmasından tutun da, birden fazla kayıt dosyası olmalı mı gibi çok sayıda soruyu ilk oyunu oynayanlara sormuş. Bundan bir devam oyunu fikri çıkarabiliriz.
 
     Bu arada Square Enix'in PC için de bir Bravely Default oyunu hazırladığını belirtelim. Yine de Asano'nun sorduğu sorular muhtemelen 3DS için hazırlanan bir oyunla ilgili.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bravely Default: For the Sequel Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 10 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 4 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 4 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler