Bravely Default'u Bitirmek 60-70 Saati Bulacak

22.05.2012 19:44 Alkan Adakaner


     RPG oyunlarının kısa sürede bitmesi kabul edilemez bir durumdur. En azından ilk oynanışta kısa sürede biten bir RPG oyununda bir şeyler eksiktir. Özellikle de taşınabilir oyun konsollarında RPG'lerin süresi daha da kısa olabiliyor, ama Nintendo 3DS için geliştirilen Bravely Default: Flying Fairy'de işler biraz farklı olacak.
 
      Square Enix'in açıklamasına göre Bravely Default: Flying Fairy'i bitirmek 60-70 saatimizi alacak. Tabi bu süre içerisinde oyundaki her şeyi yapmak yok, o nedenle oyunu bütün gizemleri ile bitirmek çok daha uzun sürecek.
 
      Söylenenlere göre oyunun demosundaki deneyim tam sürüm oyunun anak %1'ine eşitmiş. Yani oyunun demosuna bakarak tam sürüm ile ilgili kesin bir kanaate varmamak gerek. Bravely Default'un henüz çıkış tarihi kesinleşmedi, ama Japon oyuncular muhtemelen 2012'de bu maceraya başlayabilecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bravely Default: For the Sequel Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 8 Dk önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 24 Dk önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 36 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 47 Dk önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 48 Dk önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler