Bridge Constructor: The Walking Dead 19 Kasım'da Çıkıyor

10.11.2020 16:04 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Headup Games ve geliştirici ClockStone, fizik tabanlı köprü inşa etme oyunu Bridge Constructor: The Walking Dead için çıkış tarihi verdi.
 
19 Kasım'da Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam), iOS ve Android için çıkacak. PlayStation 5'e kısa bir süre sonra gelecek.
 
Türkçe arayüz ve altyazı desteği sunacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Bridge Constructor: The Walking Dead, Bridge Constructor'ın efsanevi ve zorlayıcı bulmaca oyun tarzı ile AMC’s The Walking Dead'in kıyamet sonrası zombi evrenini bir araya getiriyor.
 
Yürüyen ölü sürüleri ve saldırgan insanlar karşısında yaşam mücadelesi veren bir gruba katılın. Kasvetli ortamlarda ve harabeye dönmüş binaların arasında köprüler ve başka yapılar inşa edin. Daryl, Michonne ve Eugene gibi hayranların en sevdiği karakterlerle birlik olun ve serinin simgesel araçları için güvenli geçitler yaratın.
 
Aylakları ölümcül tuzaklara çekip felaketzedeleri güvenli bölgelere taşırken oynatılabilen seviye nesnelerini, patlayıcıları ve yemleri kendi avantajınıza kullanın. Aylaklar yer çekiminin gücüne kurban giderken fizik temelli çılgınlığın ve karakter animasyonlarının keyfini çıkarın.
 
- AMC’s The Walking Dead, Bridge Constructor ile buluşuyor
- Özenle hazırlanmış yapılar ve ölümcül tuzaklar yapın
- Yeni yüzlerin ve ayrıca serinin simgesel karakterleri ve araçlarının yer aldığı büyüleyici bir öykü
- Çok sayıda bulmacalı seviye ve binlerce beyin yiyen aylak
- Aylakları korkunç sona hazırlamak için oynatılabilen nesneler ve patlayıcılardan faydalanın.
- Kahramanlarınızı kurtarın ve yaşayan ölü sürülerini yok edin
- Ölümcül derecede komik aylak model fiziksel mekanikleri.

 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bridge Constructor: The Walking Dead Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Clockstone Dağıtıcısı: Headup Games Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler