Bright Shadow, Açık Beta'ya Bugün Başlıyor

Online Kart - Toplama RPG olan oyun belki bu yönden ilginizi çekebilir.
16.08.2011 17:39 Beril Sergün


     Gamania'nın yeni oyunu olan bir çeşit MMORPG, Online Kart - Toplama da diyebileceğimiz bir tarza sahip olan Bright Shadow, bugün kapılarını herkese açıyor. Oyunda Facebook'a bağlanabileceğiniz bir özellikle de oyuniçi daha çok ödüller kazanabiliyor ayrıca, belirtmekte yarar var.
 
      Oyunun konusu ise kısaca şöyle, uzun yüzyıllardır Luciena adındaki büyülü bir dünya olan yer, kötü mistik güçlerin saldırısı altındadır. Bu kötü güçler Umbra Realm adındaki bir yerden gelmektedir ve "Soul Power" isminde bir şey kullanarak kendilerini çirkin, büyük ve iğrenç yaratıklara çevirebilmektedirler. Bu yaratıklar dünya üzerinde hakimiyet isterlerken aynı zamanda Umbra Realm'in de üzerlerindeki büyük etkiyle Luciena dünyasına ölüm, kaos ve kötülük yaymayı amaçlıyorlardır. Luciena evreni de bu arada boş durmuyor tabii ki ve kendilerini korumak için büyülerini yeniden keşfediyorlar.
 
     Klasik bir anime konusuna sahip oyun sizi ne kadar tatmin eder bilmiyorum ama bugün Açık Beta'nın başladığını haber verelim sizlere. Buyrun oynayın.
 
    

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler