Brink Yapımcısından Duyuru Bombardımanı Var

24.01.2012 16:47 Samet Konuksal


     Büyük bir beklentiye sahip olan fakat malesef çıkışındaki aksaklıklar nedeniyle o beklentilerin karşılığını veremeyen oyunlardan Brink'in yapımcısı Splash Damage, 2012'de birden fazla yapımın duyurusunu yapacak.
 
      Firmanın blogunda 2012'ye dair bir mesaj yayınlayan Splash Damage CEO'su Paul Wedgwood, önümüzdeki haftalarda, aylarda önemli duyuruları yapacaklarını söyledi. Bu oyunların çıkacağı platformlar arasında 'tamamen yeni platformların' da bulunacağını söyleyen Wedgwood, Free to Play tarzına da yöneleceklerini açıkladı.
 
     Quake Wars, Wolfenstein: ET gibi yapımları bünyesinde barındıran Splash Damage'in sitesindeki yazıda CEO, "2012 Splash Damage'in tarihinde önemli bir yer tutacak. Aslına bakarsanız, 2012 Splash Damage tarihinin en önemli yılı olacak." şeklinde bir başlangıç yaptı.
 
     Yazının devamında Wedgwood, "İlerleyen haftalarda birçok önemli duyuruyu yapacağız. Bu duyuruların platformları arasında PC'ler, konsollar ve yeni platformlar da var. Bu konuda özellikle akıllı telefonların veya Free to Play pazarının yükselişte olması bizleri bu yöne itiyor." açıklamasında bulundu.
 
     Bu yazı tabiki akıllara ilk olarak Brink'in Free to Play olmasını getirdi. Team Fortress 2 tarzında bir eşya döngüsüne de sahip olan Brink'in bu sistemde gelirini katlayacağını kolaylıkla söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brink Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Splash Damage Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler