Brink'in PC Sürümü Kalıcı İndirime Girdi

Brink, takım oyununa dayalı multiplayer sistemiyle beğenilmişti.
21.09.2011 23:41 Samet Konuksal


      Brink bu sene, getireceği yeniliklerle birlikte merakla beklenen fakat genel olarak oyunculara hayal kırıklığı yaşatan bir oyun oldu. Brink'in çıkış sürümü bir çok aksaklıklarla çıkmasına rağmen, gelen güncellemelerle biraz toparlanabilmişti.
 
     Elektronik spor liglerinde sıkça karşılaştığımız Brink'in Steam sürümü, kalıcı indirime girdi. Daha önce $49.99'luk fiyatla satılan Brink, bugünden itibaren $19.99'a satılmaya başladı. Brink'in daha 4 ay önce çıktığını hatırlatalım.
 
     Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Bu tip, yeni çıkan oyunların bir süre sonra uygun fiyattan satılması olumlu sonuçlar yakalayabiliyor. Örneğin Valve, aynı yöntemi Portal 2'de uygulamış ve PC'de bazı şeyleri başarmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brink Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Splash Damage Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 39 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 1 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 1 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 1 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler