Brink'in Yapımcılarından İddialı Açıklamalar

Brink'ten beklentiler çok yüksek
27.10.2009 18:57 Alkan Adakaner

Uzun zamandır geliştirilen ve oldukça merak edilen oyunlardan birisi olan Brink hakkında Eurogamer Expo'da açıklamalarda bulunan Splash Damage başkanı Paul Wedgwood; "Eşsiz oynanış biçiminde ne olacağı konusunda her ne kadar henüz tam olarak her şeyi yerine oturtmasak da diğer 3 büyük shooter oyunu ile yarışabilecek bir oyun olacak" dedi. 
 
Bu oyunların hangileri olduğunu da Halo, Call of Duty ve Gears of War olarak açıkladı.
 
Ayrıca Brink'in tekrar oynanabilirliğinin değerinden ve arka planındaki derin hikayesinden bahsederek:

"Bizim en büyük amacımız gerçekten oynanabilir bir oyun yapmak. Aynı zaman da bir yarış oyunu da oynayacaksınız. Doğrudan hikaye moduna dalabilirsiniz, fakat daha yapacak bir sürü gizlilik, Achievement ve bunun gibi şeyler olacak"
dedi.
 
Bunun yanında oyunun dünyasından da bahseden Wedgwood; oyunda haritanın ortasında dev bir kimyasal madde gemisinin olacağını ve bütün hikayenin arka planında da bu geminin olduğunu söyledi.
 
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brink Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Splash Damage Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler