Broforce Bu Ay Erken Erişim'den Çıkıyor

"Amerika'nın en sevdiği özgürlük simulasyonu: Broforce"
08.10.2015 18:56 Ömür Gencer


      Uzun süredir Steam Erken Erişim'de yer alan Broforce'un bu ay içinde tam sürüm olarak oyuncuların karşısına çıkacağı duyuruldu.
 
      Belirtilene göre Broforce, 15 Ekim'de tam sürüm olarak karşımıza çıkacak. Yapım tam sürüm olarak çıktığında oyun için yeni içerikler yayınlanacak. Bu içerikler arasında Broforce ekibinin son bir çarpışma için cehenneme gittiği bir bölüm bulunuyor. 
 
       Yapımcı ekip Free Lives, oyunun tam sürüm çıkışını kutlamak için Deon van Heerden tarafından Broforce için bestelenen 5 şarkılık albümü ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Bu albümü Steam üzerinden 15 Ekim'e kadar ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ekibin The Ballad of Rambro adlı şarkı için çektiği klibi aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Broforce Platformlar: PC Geliştirici: Free Lives Dağıtıcısı: Devolver Digital Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 31 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler