Broken Age'in İkinci Bölümünün Çıkış Tarihi Duyuruldu

25.03.2015 22:28 Ömür Gencer


      Broken Age'in ikinci bölümünün çıkış tarihi nihayet yapımcı ekip Double Fine tarafından açıklandı. Belirtilene göre oyuncular 28 Nisan'da Broken Age'in ikinci bölümünü oynamaya başlayabilecekler.
 
      Yine 28 Nisan'da oyun PlayStation 4 ve PlayStation Vita çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun bu sürümlerinde her iki bölüm de yer alacak. Bunun yanında Broken Age, PS4 ve PS Vita arasında cross-buy ve cross-save özelliğini destekleyecek. Yani Broken Age'i bir kez satın aldığınızda hem PS4 hem de PS Vita üzerinde oynayabileceksiniz. Üstelik kayıt dosyalarınızı da aktararak. 
 
       Yeni Broken Age bölümü Steam çıkışını yaptığında Broken Age'e sahip olan tüm oyuncular bu yeni bölümüne ücretsiz olarak sahip olacaklar. Broken Age'i Steam üzerinden 39 TL karşılığında satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Broken Age Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler