Brotherhood of Steel Fallout 76'ya Geliyor

23.10.2020 22:21 Gazali Çetinkaya

 
Fallout evreninin güç zırhlı şövalyeleri Brotherhood of Steel en sonunda Fallout 76'ya geliyor.

Bethesda Softworks, Steel Dawn ücretsiz içerik güncellemesinden ilk teaser videoyu yayınladı.

Steel Dawn, Brotherhood of Steel görev serisinin ilk bölümü olarak karşımıza çıkacak. Paladin Leila Rahmani ve birlikleri yeni Appalachian'a ulaşmıştır. Onlara birlikte çalışmak veya onlara karşı olmak sizin elinizde.

Yeni görevler, yeni NPC'ler, yeni bölgeler, yeni silahlar ve zırhlar, C.A.M.P. sığınakları ve planları, Holiday Scorched etkinliği, oynanış iyileştirmeleri ve daha fazlasını içerecek.

Steel Dawn güncellemesi Aralık ayında yayınlanacak. PC kullanıcıları Bethesda.net üzerinden bu özellikleri test sunucularında deneyebilir ve geri bildirimlerini geliştirici ekiple paylaşabilir.

Teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler