Brothers: A Tale of Two Sons Remake'ten Yeni Oynanış Videosu!

31.01.2024 23:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını 505 Games ve geliştiriciliğini Avantgarden Games ekibinin üstlendiği Brothers: A Tale of Two Sons’ın yeninden yapım sürümü için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Oynanış fragmanı ile beraber remake sürümünden neler bekleyeceğimiz konusunda fikir sahibi olabilir ve böylece beklentilerimizi buna göre ayarlayabiliriz.
 
Yeniden yapım hayranlar tarafından bir hayli bekleniyor 
 
 
 
Keşif, macera ve gizem dolu bir deneyimle karşımıza çıkan bu oyun içerisinde iş birliği modunun yer aldığını aktarabiliyoruz. Abi ve kardeş olarak ilerleyebildiğimiz yapımda babamızın oldukça hasta olduğunu ve bu ikilinin de hasta babalarını kurtarmak için elinden geleni yaptığını aktarabiliyoruz.
 
İlk yayınlandığında eleştirmenlerce beğenilen bu yapım şimdi yeniden yapım sürümüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 2013 yılındaki çıkışı ile beraber hem oynanış anlamında hem de mekanik anlamında bizlere güzel ve dokunaklı bir içeriği sunmuştu. Şimdi ise orijinal oyunun daha gelişmiş versiyonu bizlere sunulacak.
 
Brothers A Tale of Two Sons Remake, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden 28 Şubat'ta çıkış yapacak.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brothers: A Tale of Two Sons Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 5 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 7 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler