Brothers in Arms Modern Tarza mı Yöneliyor?

06.09.2010 16:40 Samet Konuksal


 
 
     En son 2008 yılında karşımıza Brothers in Arms: Hell's Highway ile çıkan Brothers in Arms serisi, 3 yıl boyunca II. Dünya Savaşı severlerini memnun etmişti.
 
     Şimdi ise yapımcı Gearbox, PAX fuarında yeni bir Brothers in Arms oyunu üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Gearbox patronu Randy Pithford duyurusunda, "Brothers in Arms serisinde bazı farklılıklara yönelebiliriz. Brothers in Arms, bizim üzerinde çalıştığımız ilk seri. Bu yüzden bazı kararlar alırken dikkatli davranıyoruz." dedi.
 
     Pithford, "Oyun hakkında bazı planlarımız var. Ancak bu planlar, henüz duyurulmaya hazır değil. Bunları duyurmadan önce, ne yapacağımızdan kesinlikle emin olmalıyız." diyerek sözlerine ekledi.
 
     Oyun dünyasındaki geçmişe şöyle bir bakıldığında II. Dünya Savaşı ile meşhur olup modern savaşlarına geçiş yapan serilere sıkça rastlıyoruz. Call of Duty, Battlefield ve son olarak Medal of Honor serileri bunlardan birisi.  
 
Kaynak 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 6 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 8 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler