Brutal Legend'a Yeni İçerikler Gelecek

Tim Schafer ve oyunda Eddie Riggs karakterini canlandıran Jack Black.
07.12.2009 17:46 Ersin Kılıç

Oyun sektörünün dahi çocuğu Tim Schafer imzasını taşıyan ve bu senenin şüphesiz en farklı oyunlarının başında gelen Brutal Legend'a yeni içeriklerin geleceği belirtildi.
 
17 Ekimde piyasaya çıkan oyun için geçtiğimiz ay Called Tears of the Hextadon adlı bir içerik yayınlanmış ve bu içerik ile birlikte oyuna iki yeni harita dahil olmuştu.

Tim Schafer oyuna yeni içeriklerin geleceğini doğruladı ve yayınlanacak olan bu içeriklerin hem multiplayer hem de oyunun tek kişilik hikaye modu için hazırlandığını belirtti.

Gamepro'ya konuşan Tim Schafer, hazırlanmakta olan içeriklerin tarihi ve özellikleri ile ilgili ise herhangi bir bilgi vermedi.
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brutal Legend Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler