Bu Bere Seti ile Sizde Dovahkiin Olabilirsiniz!

14.02.2012 13:36 Ersin Kılıç


     Bethesda'nın oyun dünyasında büyük ses getiren yapımı The Elder Scrolls V: Skyrim'in çıkışından üç aylık bir süre geçmesine rağmen oyuna olan ilgi ilk gün ki gibi devam ediyor. Her geçen gün oyunun baz alındığı yenilikler ile karşılaşmaya devam ediyoruz. İşte son bir ürün de Legendary Crafts adlı üreticiden geldi.
 
     Bir satış sitesinde yaptıkları ürünü satmaya başlayan Legendary Crafts, bu ürün ile Skyrim hayranlarının ilgisini çekebilir. Çünkü ürüne baktığımızda Skyrim'in baz alındığı bir bere seti görüyoruz. Skyrim'in en sevilen miğferlerden biri baz alınarak bir bere oluşturulmuş. Ayrıca sakal şeklindeki ek parça (ya da atkı bile diyebiliriz) ve bileklikler ile kostümün daha da albenisi olduğunu görüyoruz.
 
     Özellikle  bu soğuk kış günlerinde oldukça renkli bir seçim olabilir. Fiyatı ise 125$ olarak belirlenmiş. Şahsen bu şekilde bir toplu taşıma aracına bindiğimi hayal etmeye başladım.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler