Bu Cuma Yeni Battlefield Oyunu Duyurulacak

03.11.2010 11:27 Alkan Adakaner


 
    Battlefield serisi son dönemlerde oyun dünyasında iyice etkisini göstermeye başladı. Artık daha birden çok Battlefield oyununun geliştirildiğini duyuyoruz. Özellikle Bad Company 2'nin başarısından sonra (6 milyon sattı) bu seriyle daha içli dışlı olacağız.
 
    Battlefield serisinin yapımcılarından Ben Cousins'in Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre bu Cuma yeni bir Battlefield oyunuyla karşılaşacağız. İşte Cousins'in sözleri:
 
    "Yarın Londra'ya henüz duyurulmamış bir Battlefield oyununu basına açıklamak için gidiyorum. Cuma günü ise halka açıklanacak. (Battlefield 3 değil)"
 
      Ayrıca bu oyunun Battfield Assault adıyla ilgisi olmadığını söyleyen Cousins, Bu adın sadece Ea tarafından alınmış bir IP olduğunu söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Dk önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler