Bu Görüntüdeki Valve'in Yeni Konsolu Olabilir mi?

04.03.2012 13:38 Samet Konuksal


     Hatırlayacağınız üzere dün The Verge isimli haber sitesi güvendiği kaynaklara dayanarak Valve'in yeni bir oyun konsolu üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Peki belirtilen bu konsol Valve çalışanının Twitter hesabı aracılığıyla ortaya çıktı mı?
 
     "i7 quad core işlemci, 8 GB RAM ve onboard Nvidia ekran kartıyla bu küçük cihazı oluşturduk. Bu arada, Portal 2'yi HIZLI çalıştırıyor." yazısıyla görüntüyü paylaşan Greg Coomer'ın verdiği bu bilgiler, Verge'in dün yayınladığı rapordaki detaylarla bire bir uyuşuyor. Verge sitesi de dün, Steam Box'un özellikleri arasında  Nvidia ekran kartını, i7 işlemciyi ve 8 GB RAM'i saymıştı.
 
     Görüntüye aşağıdan ulaşabilirsiniz. Görüntüdeki cihaz her ne kadar SteamBox'un son hali olmasa da, en azından bir prototipi olabilir.
 

İlgili İçerik Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler