Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (28 Şubat - 5 Mart 2011)

Yeni başlangıç Pokemon'larımız!
28.02.2011 01:57 Ersin Kılıç


     Atalarımız boşuna "Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır" dememiş. Geride bırakmak üzere olduğumuz kış aylarının en soğuk günlerinde içimizi piyasaya çıkacak olan oyunlar ile ısıtmaya devam edeceğiz. Zira oyuncular için telaşlı bir dönem olan Mart ayının ilk haftasına geldik. Bu ay oldukça iddialı yapımlar karşımıza çıkacak.
 
     Bu hafta çıkacak olan en dikkat çekici oyunlardan birisi tabi ki Pokemon serisinin yeni oyunu Black/White oluyor. 15 yılı geride bırakan ve milyonlar satan serinin yeni oyunu geçtiğimiz Eylül'de Japonya çıkışını yapmıştı. Batı oyuncuları ile ise bu hafta buluşacak olan yeni oyunda beşinci nesil ve 150 yeni Pokemon yer alıyor.
 
     Haftanın diğer dikkat çeken yapımlarında ise yumruklarımızı konuşturacağımız Fight Night Champion, uDraw ve Beyond, Good & Evil'in HD sürümleri yer alıyor.
 
     İşte bu hafta çıkacak olan iddialı yapımlar ;
 
Pokemon: Black/White - DS
Fight Night Champion - PS3, Xbox 360
uDraw - Wii
Fable III: Traitor’s Keep - Xbox Live
Beyond, Good & Evil HD - PS3, Xbox 360
Rift: Planes of Telara - PC
 
      Haftaya Ejderha Çağ'ına tekrar dönüyoruz....
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 27 Eylül Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler