Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (29 Kasım - 4 Aralık)

29.11.2010 02:13 Ersin Kılıç


 
     Kaç haftadır yoğun bir çıkış programı ile karşınızdayız saymayı unuttum. Özellikle Kasım ayının gelmesi ile yağmur gibi gelen oyunlar, bu hafta itibari ile biraz da olsun duruluyor. Yani önce çıkan oyunlara daha çok vakit ayırabiliriz. 
 
     Tabi bu söylediğime rağmen bu haftanın oyunsuz geçeceğini düşünmeyin çünkü bu hafta da az da olsa iddialı bazı oyunlar çıkışını yapacak. Özellikle PSN için özel olarak geliştirilen Dead Nation'un listeye bakanlara göz kırptığını söyleyebiliriz.
 
     Dead Nation'un dışında haftanın yıldızı ise tabi ki Donkey Kong: Country Returns olacak. Şimdiden aldığı notlar ile kendini ispat eden Donkey Kong'un yeni macerası bizim de büyük bir merakla beklediğimiz yapımların başında geliyor. Co-op modu ile de başarılı bir oynanış vaat eden oyun, görsel sunumu ile de dikkatinizden kaçmayacaktır.
 
     İşte bu haftanın çıkış listesi ;
 
Donkey Kong: Country Returns - Wii
Dead Nation - PSN
Majin and the Forsaken Kingdom - PS3, Xbox 360
Tales of Graces F - PS3
Sly Cooper Collection HD - PS3
 
     Haftaya Azeroth küllerinden doğacak....
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 3 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 4 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler