Bu Hafta Sonu Modern Warfare 2'de İki Kat XP

25.05.2010 20:43 Alkan Adakaner

 
 
     Medal of Honor'ın yapımcıları kendi oyunlarının Afganistan'daki askerlerin yaşamıyla ilgili olacağını ve Amerikan bayrağını temsil etmeyeceğini söylemişlerdi. Şimdi ne demek istediklerini daha iyi anlıyorum.
 
     Bu hafta sonu Call of Duty: Modern Warfare 2'de Memorial Day (Ölen Amerikan askerlerini "Anma Günü") nedeniyle 2 kat daha fazla XP kazanabileceksiniz.
 
     Bütün dünyaya satılan bir oyunda ölen Amerikan askerlerinin anılması şahsen bana çok itici geliyor. Ayrıca Amerika dışında kimsenin de umrunda olduğunu sanmıyorum. Anma Günü umrunuzda olmasa bile yine de 2 kat XP hoş birşey.
 
     Xbox Live ve Playstation Network'teki 2 kat XP olayı PC'de geçerli olacak mı şu an için bir bilgi olmadığını da belirtelim.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 4 Dk önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 2 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 3 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler