Bu Link Cosplay'i Hem Göze Hem Kulağa Hoş Geliyor

17.11.2011 13:07 Ersin Kılıç


     Şidmiye dek oyun sektöründen birçok karakterin cosplay çalışmalarını gördük. Bunlar arasında Nintendo'nun en önemli serilerinden The Legend of Zelda için yapılanlar da azımsanmayacak kadar fazladır. Son oyunu Skyward Sword ile göz dolduran Zelda serisi için yeni bir cosplay çalışması daha ortaya çıtı. Üstelik bu çalışma diğerlerinden biraz farklı.
 
     Serinin ana kahramanı Link'e başarılı bir cosplay daha yapılmış. Üstelik Cosplay'i yapan kişi bir kız olmasına rağmen Link karakterini başarılı bir şekilde canlandırmış. Tabi bunda makyajı ve kıyafetlerinin de payı oldukça büyük. 
 
     Ayrıca bu cosplay çalışmasında Link'i keman çalarken görüyoruz. Zelda'nın en güzel melodilerini çalan Link, bu sayede hem göze hem de kulağa hoş gelen bir çalışmaya imza atmış. Bu başarılı cosplay çalışmasını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=3534]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Skyward Sword Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 10 Dk önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 2 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler