Bu NES konsoluna 35.000 Dolar Verir misiniz?

16.07.2010 10:37 Levent Polater

 
    Bundan önce nadir NES oyunlarının uçuk fiyatlarla satıldığını sizlere göstermiştik. İsterseniz bu haberlere buradan göz atabilirsiniz.
 
    Bu seferki satış haberimiz ise biraz absürd. ronald3868 adlı kullanıcı eBay'den satışa çıkardığı NES konsolunu tamı tamına 35.000 dolara satıyor. Ancak işin ilginç tarafı sattığı NES'in hiçbir extra bir özelliği yok. Fakat satıcının kendisinde olduğunu söyleyebilirim.
 
    "eBay'de bulup bulabileceğiniz en orjinal NES Bundle paketi" adında satışa çıkardığı bu paketi çok 'cömert' bir fiyata sattığını söyleyen şahıs, "kredi kartı ve binbir türlü borcu" olduğunu söylüyor, "bu NES'in kendisi için paha biçilemez olduğunu ancak başka çaresi kalmadığını" da ilanında belirtmiş. 
 
    İnanmayanlar için faturalarını ve kredi kart borçlarını gösterebileceğini söyleyen ronald3868, NES'i satın alana konsolu elden verip teşekkür de etmek isteyeceğini belirtmiş.
 
    Bu tarz davranışlarda kafam çok karışıyor, emin ol "ronald3868" sadece kredi kartı ve fatura borcu olan sen değilsin, ancak sen o kadar zekiymişsin ki hiç bir gözle görülür farkı olmayan NES konsolunu uçuk bir fiyata satarak köşeyi dönme planı yapıyorsun. İşte "dahi" diye buna derim.
 
    İşte o harika NES paketi; 

When All Else Fails, Try Selling  Your NES for ,000

 
 
Hot Blooded Gaming

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 3 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 6 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler