Bu Poster Tanıdık Geldi mi?

30.07.2010 11:56 Ersin Kılıç


     Gerilim türünün en iyi örneklerinden biri olan Saw, yani Testere filminin 3D olarak karşımıza çıkacak olan yedinci filminin posterini bir yerlerden hatırladınız mı?
 
     Kotaku okuyucularından David, Saw 3D'nin yayınlanan posterini görünce büyük bir benzerliği farketmiş ve bu benzerliği siteye bildirmiş. Saw 3D'nin göz temalı posterine ve Kotaku okuyucunun farkettiği benzer posteri görünce fazla söze gerek kalmıyor aslında.
 
     Saw 3D'nin posteri, hemen altında ise 2007 yılında yayınlanan PS3 posterini görebilirsiniz. Saw 3D'nin posterinde filmin meşhur tuzaklarına yer verilirken PS3'ün This is Living kapsamında yayınladığı bu posterinde eğlence ve oyun objelerine yer verilmiş.
 
Saw 3D


PS3
 
 Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saw 2: Flesh & Blood Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Zombie Dağıtıcısı: Konami Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 30 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler