Bu Sefer Geliyor mu? Skull and Bones Çıkış Tarihi Açıklandı!

08.12.2023 21:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici Ubisoft, Skull and Bones'un 16 Şubat 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC, Stadia ve Luna için piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
İkinci bir kapalı beta testi 15-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ayrıntılar oyunun resmi web sitesinde mevcut.
 
Oyun yakın zamanda çıkış yapmaya hazırlanıyor 
 
 
 
Korsanlığın altın çağını yaşadığımız bu proje daha önce birden fazla kez ertelenmiş olarak karşımıza çıkıyor. Şu anda ise umuyoruz ki son çıkış tarihi ile beraber karşılaşıyor ve artık oyunu deneyimlemek istiyoruz. Oyuncular tarafından beklenen bu talihsiz proje daha önceden birçok etkinlikte boy göstermişti. Hatta burada oyunun demosunu oynadık ve bu demo şu anda elbette oldukça farklı bir yapıya sahip olarak karşımıza çıkıyor.

Oyun içerisinde kaptan rolünü üstleniyor ve geniş denizlere doğru adım atıyoruz. Burada kendi gemimizi geliştirebiliyor, mürettebat sayımızı arttırabiliyor, en güçlü silahları gemimize yerleştirebiliyor ve buradaki sulara hakim olmaya çalışıyoruz. Sular üzerinde mücadeleye atılacağımız yapım Hint Okyanusu üzerinde geçiyor ve burada diğer oyuncuları alt etmek durumunda kalıyoruz.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler