Bu Sefer de Dreams'in İçerisinde "İngiliz Kahvaltısı" Hazırlandı

11.01.2020 18:33 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Media Molecule'ün yaptığı kendi oyununuzu yarattığınız Dreams'in içerisinde bu sefer de "İngiliz Kahvaltısı" yaratıldı. Gerçekten muazzam duruyor.
 
Twitter'dan paylaşılan görsele bakınca gerçekten Dreams'in sınırını keşfetmek giderek zorlaşıyor. geçtiğimiz günlerde Cyberpunk'ın PS1 versiyonu yaratılmıştı. Şimdi de muazzam bir görsel kalite ile İngiliz Kahvaltısı yaratıldı. Bu tarz paylaşımlar yapıldıkça insan Dreams için daha çok heyecanlanıyor.
 
Bahsi geçen görselleri ve Tweet'i aşağıda bulabilirsiniz. Dreams'in geliştirme sürecinin bittiğini de geçmiş günlerde öğrenmiştik. Dreams 14 Şubat 2020'de PlayStation 4 için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreams Platformlar: PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 7 Sn önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler