Bu Yılın Sonunda Rocket League’in İlk 3 DLC’si Ana Oyuna Ekleniyor

24.10.2019 15:33 Özgür Eroğlu


2015 yılındaki çıkışıyla birlikte Rocket League büyük bir başarı elde etmişti. Oyun birçok platforma geldi ve oyuna tonlarca DLC eklendi. The Winter 2019 Roadmap ise bugünden itibaren erişilebilir durumda. Ayrıca Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars ve Chaos Run’ın ana oyuna ekleneceği doğrulandı.

Normalde oyuncular istedikleri içeriğe erişebilmek için Rocket League Game of the Year Edition’ı ya da DLC’Leri ayrıca satın almak zorundalardı. Şu anda ise Rocket League’i başlattığınızda, Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars ve Chaos Run’a direkt olarak erişiminiz olacak.

Ayrıca Rocket Pass 5 de Aralık ayında erişime açılacak. Rocket League PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch’te kullanılabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 1 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 3 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler