Bu Zelda Tabak Takımı İçin 100,000 Dolar İsteniyor

1989 yılında kaça satılıyordu acaba?
09.01.2011 23:04 Levent Polater

 
   "Koleksiyonluk parçalar her zaman en değerli olanlarıdır." Bunu düşünen bir satıcı, elinde bulundurduğu 1989 yapımı Legend of Zelda'ya özel tasarlanan 3 parçalık tabak takımını eBay'de satışa çıkarmış.
 
     Açık arttırmanın başlangıç fiyatı olarak 15,000 doları seçen satıcı, bu nadir parçanın 100,000 dolar dolaylarında alıcı bulmasını bekliyor. Satıcı ürünün açıklamasında ürünün resmi Nintendo ürünü olduğunu ve hak ettiği paraya satılırsa kazandığı paranın belli bir kısmını bir hayır kurumuna bağışlayacağına dair söz vermiş.

   Ürünü yukarıdaki görüntüden görebilirsiniz. Ne diyelim, gerçek bir Zelda hayranı böyle nadir bir parçayı kesinlikle kaçırmaz... Açık arttırmaya katılmak istiyorsanız, buradan ilgili eBay sayfasına ulaşmanız mümkün.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler