Bubsy: Paws on Fire! Nisan'da Çıkacak, DLC Kickstarter Kampanyası Bugün Başlıyor

05.02.2019 10:56 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Accolade ve geliştirici Choice Provisions, Bubsy: Paws on Fire!ın Nisan ayında PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) platformları için çıkış yapacağını duyurdu.

Accolade ayrıca oyuna indirilebilir içerik desteği için Kickstarter kampanyası başlatacağını duyurdu. Bugün Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak Kickstarter kampanyasında ekip $25,000 fon toplamayı hedefliyor. Planlanan indirilebilir içerikler yeni kostümler, yeni bir oynanabilir karakter, yeni seviyeler ve yeni bir boss ve daha fazlası.

Kickstarter destekçilerine sunulacak ödüller arasında oyun kodları, yukarıda belirtilen indirilebilir içerikler, oyunun orijinal soundtrack'i, PlayStation 4 için oyunun sınırlı sayıda basılmış fiziksel sürümü, Bubsy Games koleksiyonu ve Runner oyunları koleksiyonu yer almakta.

Kickstarter fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Kickstarter sayfası henüz aktif değil açıldığında buradan erişebileceksiniz. Oyun hakkındaki detaylara buradan, oyunun resmi websitesine de buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler