Bulletstorm 2011'de Çıkacak

12.04.2010 18:37 Samet Konuksal


 
     EA Games, yapımcılığını Epic Games ve People Can Fly'ın yaptığı aksiyon oyunu Bulletstorm'un 2011'de çıkacağını duyurdu.
 
     Epic Games başkanı Michael Capps Bulletstorm hakkında "People Can Fly, en sonki Unreal Engine 3 teknolojisini kullanarak çılgınca eğlenceli bir FPS oyun yarattı." dedi ve bunun yanı sıra oyunda bulunan skillshot sistemini de ayrıca övdü.
 
     Skillshot sistemi oyuncuları teşvik etmek için olan bir sistem. People Can Fly bu konuda daha yaratıcı olmayı amaçlıyor. Skillshot puanları topladıkça oyundaki karakterimizi ve silahlarımızı güçlendirebileceğiz.
 
     2011'e sarkacağı açıklanan Bulletstorm, PS3, Xbox ve PC platfomları için geliştiriliyor. Oyun hakkında daha fazla bilgiye E3 fuarında ulaşmayı umuyoruz.
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 29 Dk önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 37 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 58 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler